Izdelkov -

Koda: ST1015500

Vosek UTOPIA, 200 ml

Voski

Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
504,00 €
  • Razvit posebej za Tommy-a Lund-a, najboljšega norveškega profesionalca za nego avtomobilov.
  • Vosek Concours s 50 vol.% čistega rumenega brazilskega voska Carnauba prve stopnje, obogatenega s PTFE,
  • Kombinacija zelo visokega deleža voska Carnauba in PTFE-ja povzroči genialen, učinkovit in zelo gladek zaščitni sloj na laku.
  • Lakirano površino obdelajte z maso za gnetenje Paint Rubber.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej obdelati s čistilom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno in trajno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.<

Swissvax Utopia je moderen in inovativni vosek z dodatno PTFE-zaščito za izjemen sijaj v kombinaciji z ekstremno življenjsko dobo. Prvotno razvit samo za Tommy-a Lund-a, ki je v Skandinaviji oziroma Evropi poznan po svojih sposobnostih za podrobnosti pri negi avtomobilov.Receptura voska Utopia vsebuje 50 vol. % čistega rumenega brazilskega voska Carnauba prve stopnje in ne zagotavlja samo odličnega sijaja, ampak zaradi obogatitve s PTFE tudi dolgotrajno zaščito vašega avtomobila. Trenutno edini lak v naši ponudbi, ki istočasno zagotavlja veličasten sijaj in učinkovito dolgoročno zaščito.

Vsebina 200 ml pločevinke voska Utopia zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti avtomobila. Priporočen interval voskanja za vsakodnevno uporabljena vozila znaša 6 mesecev do 1 leta, odvisno od prevoženih kilometrov. Zaradi nevtralne barve in zelo enostavne uporabe se lahko uporablja na vseh tipih in barvah laka.

Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z izdelkom Quick Finish/ Paint Rubber ter Cleaner Fluid Regular Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine enostavno in brez ostankov odstranjuje uničen lak, rahle praske, katran, drevesno smolo, stare ostanke voska in drugo umazanijo. Samo ta delovni korak namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Samo pravilna predhodna priprava laka zagotavlja želen zaključni videz Swissvax.