Izdelkov -

Koda: SE1023110

SEAL FEED Intenzivno negovalno sredstvo za gumijasta tesnila

Plastika in guma

Cena:
56,70 €
  • Zelo kakovostno in intenzivno negovalno sredstvo za gumijasta tesnila in ostale gumijaste dele.
  • Temelji na težkih oljih in glicerinu; gumijastim delom povrne izgubljeno vlažnost in tudi stara, suha tesnila spet postanejo prožna.
  • Zaradi gelaste strukture izjemno izdatno.

Swissvax Seal Feed je poseben negovalni izdelek za gumijasta tesnila in druge gumijaste dele na osnovi težkih olj in glicerina. Iz kavčukovca pridobljena guma v nasprotju s splošno razširjenim mnenjem nima ničesar skupnega s plastiko. Guma je naravni izdelek, zaradi česar se sredstva za nego plastike za gumijaste dele pravzaprav ne smejo uporabljati. Z leti guma postane krhka, razpokana in neprivlačna - zato je redna nega vseh gumijastih delov vašega avtomobila zelo pomembna! To je iz izkušenj jasno lastnikom starejših avtomobilov predvsem zato, ker je menjava originalnih tesnil praviloma zelo draga ali v najslabšem primeru sploh ni možna. Zaradi tega redno negujte te velikokrat pozabljene in zanemarjene dele.

Seal Feed gumijastim delom povrne izgubljeno vlažnost in prožnost ter jih takšne ohranja še leta. Poleg tega uspešno preprečuje zamrznitev tesnil pozimi. Seal Feed je zelo izdatno sredstvo, 250 ml steklenička iz izkušenj zadostuje za več let, celo pri istočasni uporabi na več avtomobilih.