Izdelkov -

Koda: SE1015184

REFLEXUS Vrhunski vosek za avtomobile znamke Lexus, 200 ml

Voski

Cena:
141,75 €
  • Vrhunski vosek za avtomobile znamke Lexus (od modela LS400 iz leta 1988) s 40 vol.% čistega slonovinastega voska Carnauba iz Severne Brazilije.
  • Posebej primeren za nego in zaščito kovinskih in univerzalnih lakov avtomobilov znamke Lexus.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

Reflexus je poseben vosek s 40 vol. % čistega slonovinastega
voska Carnauba prve stopnje iz Severne Brazilije posebej za avtomobile znamke Lexus (od modela LS400 iz leta 1988). Za dolgoročno zaščito in odličen sijaj vozil znamke Lexus. Starejšim modelom s temnejšim lakom povrne sijaj in odstrani rahlo «mlečen» videz.

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Reflexus zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.