Izdelkov -

Proizvodnja voska od 1930

Proizvodnja voska Kot številni edinstveni izdelki so tudi ti manufakturni proizvodi prvotno nastajali na družinski kuhinjski mizi. Stara drogerija Anwander v Zürichu je bila hkrati laboratorij in obrat za izdelavo prvih pločevink «Antičnega voska», stare recepture voska za antično pohištvo in lake.

Proizvodnja voskaOd prvih dragocenih pločevink«Antičnega voska» so se tri generacije družine Anwander nato zavzeto posvečale barvam, lakom in voskom. Naravne voske za avtomobile so prvotno izdelovali samo za osebno uporabo dedka in ustanovitelja podjetja Hansa Anwanderja. Recepture so nato sproti prilagajali potrebam kupcev, okolju in tehničnim spremembam.

Svoje izdelke tudi danes ročno izdelujemo in polnimo v pločevinke v naši manufakturi. Kakovostne in zapletene recepture namreč ne dopuščajo industrijske proizvodnje.Zaradi lastne doslednosti glede izdelave najboljših voskov in negovalnih sredstev preprosto ne sklepamo kompromisov. Vabimo vas, da spoznate senzacionalne voske, po katerih je podjetje Swissvax poznano po celem svetu