Izdelkov -

Koda: SE1015118

OPAQUE Vrhunski vosek za vse mat lake, 200 ml

Voski

Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
183,75 €
<
  • Vrhunski vosek Carnauba posebej za mat lake in folije.
  • Zaščita pred prstnimi odtisi, umazanijo, vodnimi madeži ter mrčesom.
  • Mat videz laka je povsem ohranjen.

>Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax Opaque je treba površino najprej obdelati s čistilom Pre-Cleaner Opaque, da se vosek lahko optimalno in trajno poveže z lakom !

POZOR! Izdelki niso primerni za tako imenovane tekstilne, strukturne ali reliefne folije. V primeru dvoma se posvetujte z nami.

Na mat lakih ne uporabljajte običajnih politur, voskov, čistil ali gobic za odstranjevanje mrčesa. Za ohranjanje mat videza (in ne sijočega) so potrebni posebni izdelki linije "Opaque", ki so namenjeni izključno za mat lake in folije. Opaque je vrhunski vosek za vse mat lake iz palete voskov Swissvax. S 40 vol.% čistega brazilskega voska Carnauba prve stopnje zagotavlja odlično zaščito pred prstnimi odtisi, umazanijo, vodnimi madeži ter mrčesom. Mat videz lakirane površine je pri tem povsem ohranjen. Vosek Opaque je zaradi enostavne uporabe izjemno priljubljen tako pri laikih kot tudi profesionalcih.

Mat laki so izredno občutljivi in jih je treba že od vsega začetka bolje zaščititi pred vremenskimi vplivi kot sijoče lake. Enkrat "zažrtih" ostankov mrčesa, obarvanj zaradi cvetnih listov ali iztrebkov mrčesa (majhni rumeni madeži) itd. ni mogoče enostavno odstraniti s polituro, kot pri sijajnih lakih. Zaradi tega velja: mat lak zaščitite še pred izpostavitvijo tem elementom.

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej očistiti s čistilom Pre-Cleaner Opaque. To posebno čistilo v razpršilu čisti obloge, kisli dež, katran, stare ostanke voska in ostalo umazanijo. Samo ta delovni korak namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja želen najboljši zaključni videz Swissvax.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Opaque zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Priporočen interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila, za zaščito mat videza pa je treba vse vodoravne površine voskati na 3-4 mesece.


Avtorske pravice © 2019 Swissvax Slovenia. Vse pravice pridržane. | Izvedba: Skupina stroka.si