Izdelkov -

Koda: SE1015010

ONYX Standardni vosek za vse lake, 200 ml

Voski

Slike
Video
Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
89,25 €
  • Standardni in osnovni voski za vse lake s 30 vol. % čistega brazilskega voska Carnauba prve stopnje.
  • Na vseh lakiranih površinah ustvari popoln sijaj brez lis in zagotavlja najboljšo odbojnost vode.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej obdelati z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

Onyx je cenovno ugoden standardni in osnovni vosek iz palete voskov Swissvax. S 30 vol. % čistega brazilskega voska Carnauba prve stopnje na vseh lakiranih površinah ustvari popoln sijaj brez lis in zagotavlja najboljšo odbojnost vode.

Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Onyx zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Priporočen interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.