Izdelkov -

Koda: SE1032840

NANO EXPRESS Za hitro nego (zunanjosti) avtomobila, 1000 ml

Poliranje laka in nega

Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
105,00 €
  • Čisto in sijoče v samo nekaj minutah – ne urah!
  • "Quick Refinisher" za različne materiale, kot so lak, plastika, guma, platišča itd.
  • Drži do 1 meseca in/ali 2 pranji.
  • Veliko več kot samo običajno razpršilo – obnavlja sijaj, zaščito ter izboljša odbijanje vode na lakiranih površinah.
  • Kot odlična osvežitev voska Swissvax v vmesnem času in predvsem takrat, ko vam resnično primanjkuje časa.

Čisto in sijoče v samo nekaj minutah – ne urah! Hitra nega avtomobilskega laka traja 30 do 40 minut. Nano Express čisti, ščiti in polepša lak, plastiko, platišča, akrilne šipe, aluminij in krom v samo enem delovnem koraku, ki prihrani čas. Nano Express napršite neposredno na površino ali črn gobasti aplikator Swissvax, takoj enakomerno porazdelite ter nato z rožnato krpo iz mikrovlaken Swissvax Micro Absorb zloščite do visokega sijaja – in že ste dosegli popoln končni videz! Ker vrtinci zaradi vode in majhne praske niso več vidni, je Swissvax Nano Express zelo primeren tudi za hitro nego rabljenih avtomobilov v prodajnih salonih.

Pozor! Nano Express ni nadomestilo za tradicionalno nego avtomobila Swissvax, ampak samo dopolnilno orodje za hitro nego.

Nano Express je manjkajoči element med pranjem in voskanjem, ki zapolnjuje dosedanjo vrzel, če vam za kompletno nego avtomobila kratko malo primanjkuje časa.

Uporaba na starih oziroma originalnih nitroceluloznih lakih ter zelo kredastih in mat lakiranih površinah je prepovedana. V tem primeru uporabite tradicionalno 3-stopenjsko nego Swissvax.