Izdelkov -

Koda: SE1015500

MYSTERY Vosek Concours, 200 ml

Voski

Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
577,50 €
  • Prvotno skrivna receptura ustanovitelja podjetja - sedaj popolnoma predelana.
  • Izjemno enostavna in hitra obdelava – pravi užitek za vse ljubitelje avtomobilov.
  • Ustvari izjemen globinski sijaj, ki to besedo definira na novo ter ji podeli novo dimenzijo.
  • Z več kot 55 vol.% čistega slonovinastega voska Carnauba prve stopnje.
  • Noben vosek Swissvax na srečanju Concours d'Élégance ni prejel več nagrad kot Mystery.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

Mystery je prvotno skrivna receptura, ki je bila v 30. letih prejšnjega stoletja namenjena samo privatni uporabi ustanovitelja podjetja Hansa Anwanderja ter je bila dolga desetletja rezervirana samo za njegovo družino.

Ta luksuzni vosek ima več kot 55 vol.% čistega slonovinastega voska Carnauba prve stopnje iz Severne Brazilije. Značilnosti te bogate recepture so visok delež estra in alkoholov z dolgoverižnimi maščobnimi kislinami ter dodatna obogatitev z izvlečki oreha, kivija in vanilje. S temi zelo dragocenimi naravnimi sestavinami ustvari senzacionalni sijaj, ki ga le stežka opišemo z besedami. Treba ga je namreč doživeti!

Originalno recepturo smo sedaj predelali oziroma posodobili v naših laboratorijih. Tako smo zagotovili, da je ta poseben tip voska mogoče uporabiti tudi na modernih lakih. Kot vsi voski Swissvax je uporaba tudi tukaj povsem enostavna in zelo hitra.

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Mystery zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.