Izdelkov -

Koda: SE1015561

MIRAGE Vrhunski vosek za vse lake, 200 ml

Voski

Slike
Video
Cena:
141,75 €
  • Vrhunski vosek s 40 vol.% čistega brazilskega voska Carnauba prve stopnje.
  • Ustvari sijaj brez lis ter zagotavlja najboljše odbijanje vode.
  • Za povečano zaščito pred vremenskimi vplivi.
  • Hitra in enostavna uporaba – za moderne in tudi starejše originalne lake.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.
Mirage je najbolj prodajan vrhunski vosek iz palete voskov Swissvax. S 40 vol.% čistega brazilskega voska Carnauba prve stopnje na vseh lakiranih površinah ustvari popoln sijaj brez lis ter zagotavlja najboljše odbijanje vode. Na 40 vol. % povečan delež voska Carnauba, ki je dodatno obogaten z oljnimi izvlečki avokada in tropskih sadežev, pa zagotavlja večji sijaj in zaščito vseh lakiranih površin. Ã

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Mirage zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.