Izdelkov -

Koda: SE1015990

DIVINE, 2 x 200 ml Individualen vosek Carnauba po naročilu

Voski

Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
2782,50 €
  • Samo za peščico avtomobilskih zbirateljev in navdušencev na leto oblikujemo najbolj dragocen vosek DIVINE.
  • Razvit, testiran in izdelan posebej za določen avtomobil oziroma njegov lak.
  • Ekskluzivna akrilna šatulja z osebno gravuro na srebrni plaketi 900/000.
  • Genialna ideja za darilo avtomobilskemu sladokuscu.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

Divine je najkakovostnejši vosek Swissvax, ki je po celem svetu poznan po najbolj ekskluzivni in individualni recepturi. Z omejitvijo količine podjetje Swissvax samo za peščico zbiralcev in navdušencev na leto razvije povsem individualno mojstrovino med avtomobilskimi voski, posebej in edinstveno za določen tip avtomobila. Schwissvax-u pri tem ni žal truda za natančno laboratorijsko prilagajanje voska posameznemu avtomobilu. Po meri narejeni voski Divine so dobavljeni v ekskluzivni akrilni šatulji z individualno oblikovano in gravirano srebrno plaketo 900/000, ki vsebuje 2 pločevinki po 200 ml ter osebno podpisan certifikat o pristnosti.

p> Voski Divine imajo več kot 60 vol.% čistega slonovinastega voska Carnauba prve stopnje iz Severne Brazilije, obogatenega z izvlečki breskve, oreha in vanilje. Avtomobilskemu laku povrnejo sijaj, žar, ogenj, lesk, globino, blišč,… česar ni mogoče več opisati z besedami – tako namreč skrbimo za vaše sanje!

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Divine (priloženi sta 2 pločevinki) zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Interval zaščite klasičnega zbirateljskega vozila je enkrat na leto.

Kreacije Divine so tako individualne in edinstvene kot vaše vozilo, zato je iz izkušenj potrebno svetovanje. Kadarkoli se lahko obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem svetovali – neobvezujoče in strokovno!