Izdelkov -

Koda: SP1015500

CRYSTAL ROCK 200 ml - Paul Dalton’s State-of-the-Art Car Wax

Voski

Slike
Video
Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
1039,50 €
  • Visoko sijajen zaključni vosek Concours z več kot 76 vol.% čistega slonovinastega voska Carnauba prve stopnje iz Severne Brazilije.
  • Poseben proizvod v sodelovanju s Paulom Daltonom, ki je poznan po svoji vnemi za podrobnosti na avtomobilih.
  • Ustvari popolno lakirano površino z globinskim sijajem.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej obdelati s čistilom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno in trajno poveže z lakom !

Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

Paul Dalton je po celem svetu poznan po svojem nenavadnem talentu za nego avtomobilov. Vse znane televizijske postaje, od RTL-a do japonskih televizijskih postaj, so predvajale njegov «£5000-car-wash». S svojo predanostjo in dovršenostjo neguje avtomobile v Evropi, Ameriki, Aziji in na Srednjem Vzhodu ter je poznan po svoji vnemi za podrobnosti. Za Paula Daltona je bilo samoumevno, da za razvoj lastnega voska «Crystal Rock» pride v poštev samo ekskluzivni proizvajalec avtomobilskih voskov – majhna švicarska manufaktura Swissvax.
Z več kot 76 vol. % čistega slonovinastega voska Carnauba prve stopnje iz Severne Brazilije je izdelek najmodernejši. Gre za enega od najvišjih deležev voska Carnauba na celem svetu.
Kljub temu pa je «Crystal Rock» zelo enostaven, hiter in prijeten za uporabo.
Poleg odličnega odbijanja vode zagotavlja tudi odličen sijaj na vseh lakiranih površinah, ob katerem se začudijo tudi izkušeni navdušenci srečanja starodobnikov Concours. Nič čudnega torej, da najdražja zbirateljska vozila (na primer v muzeju Schlumpf razstavljen Bugatti Royale) negujejo z voskom Swissvax Cyrstal Rock.

Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter s čistilom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine enostavno in brez ostankov odstranjuje uničen lak, rahle praske, katran, drevesno smolo, stare ostanke voska in drugo umazanijo. Samo ta delovni korak namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Samo pravilna predhodna priprava laka namreč zagotavlja želen zaključni videz Swissvax.

Vsebina 200 ml pločevinke voska Crystal Rock zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti avtomobila. Priporočen interval voskanja je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.