Izdelkov -

Koda: SE1015200

CONCORSO Vosek Concours, 200 ml

Voski

Slike
Video
Cena:
236,25 €
  • Vosek Concours z več kot 50 vol.% čistega rumenega brazilskega voska Carnauba prve stopnje.
  • Ustvari globinski in visoki sijaj, na katerega drugače naletite samo pri nagrajenih starodobnikih.
  • Zagotavlja sijaj brez lis ter najboljše odbijanje vode.
  • Za povečano zaščito pred vremenskimi vplivi.
  • Hitra in enostavna obdelava – za moderne in tudi starejše originalne lake.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.
Concorso je dodatno obogaten z izvlečki pasijonke ter marelice in s 50 vol.% čistega rumenega brazilskega voska Carnauba prve stopnje zagotavlja sijaj, na katerega naletite samo pri nagrajenih starodobnikih ali promocijskih vozilih.

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Concorso zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.