Izdelkov -

Koda: SE1022610

CLEANER FLUID Strong, 250 ml (za ročno poliranje)

Poliranje laka in nega

Slike
Video
Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
51,45 €
  • Abrazivna politura za ročno poliranje z mikrozrnci.
  • Odstranjuje srednje močne do močne praske, razpršeno barvo, mat mesta in razjede (npr. zaradi ptičjih iztrebkov, drevesne smole itd.).

Cleaner Fluid Strong je moderna abrazivna politura za ročno poliranje, ki dosega odlične rezultate pri preperelih lakih ali lakih s srednjimi do močnimi sledmi uporabe.


<

Cleaner Fluid Strong z gobico Swissvax (ali na manjši površini s krpo za poliranje Swissvax) enakomerno nanesite na ustrezno mesto in z močnejšim pritiskanjem zgladite tako, da se mikrozrnca med seboj brusijo, s čimer politura postaja vedno bolj fina. Pri tem postopajte po delih na majhnih površinah največ 1 m². Tako lahko obdelate predel za predelom in imate najprej zelo močan abrazivni učinek, ki v nadaljevanju zaradi glajenja postopoma postaja vse slabši in rahlejši. Za doseganje odličnega zaključnega videza je treba površino na koncu obdelati še s polituro Cleaner Fluid Medium.

Lakirano površino je najprej priporočljivo obdelati z izdelkom Cleaner Fluid Regular. Nato težavna mesta obdelajte še s polituro Cleaner Fluid Strong in Medium ter površino na koncu zaščitite z voskom Swissvax po lastni izbiri.