Izdelkov -

Koda: SE1022020

CLEANER FLUID Regular, 470 ml (za ročno poliranje)

Poliranje laka in nega

Slike
Video
Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
69,30 €

 

  • Bistvena obdelava pred zaščito z voskom Swissvax .
  • Ta negovalna in hranilna raztopina za lak ne vsebuje abrazivnih sredstev .
  • Odstranjuje rahle praske, katran, drevesno smolo in star vosek ter vidno "nahrani" lak – v enem delovnem koraku.
  • Za nove, ponovno lakirane ter rabljene lake.

Swissvax Cleaner Fluid Regular je hranilna in negovalna raztopina za lak. Verzija Regular nima abrazivnih sredstev, ampak samo težka, polirna olja in smole. Te kakovostne sestavine odstranjujejo star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in star vosek. Lakirano površino pri tem tudi temeljito očisti. Cleaner Fluid Regular pri tem ne predre, poškoduje ali odstrani nepoškodovanega sloja laka.

Običajne politure to nalogo izvedejo z abrazivnimi sredstvi – slabost česar je mehansko drgnjenje nepoškodovanega sloja laka, saj se abrazivno zrnce pred njim ne more ustaviti. Posledica pa so na soncu vidne sledi poliranja ter krajši intervali voskanja.

Cleaner Fluid Regular skrbi za brezhibno čisto in kot zrcalo gladko lakirano površino, ki je pogoj za odlično zaščito z voskom. Starejše lake po potrebi najprej obdelajte še z maso Paint Rubber. (Glejte tudi ostala priporočila.).

p> Izdelek Cleaner Fluid Regular je primeren tako za nove kot tudi rabljene lakirane površine. Če je lak zelo preperel ali opraskan, dodatno uporabite Cleaner Fluid Medium in/ali Cleaner Fluid Strong (mehanske ročne politure z mikrozrnci).