Izdelkov -

Koda: SE1023620

CLEANER FLUID Professional Strong, 500 ml (za strojno poliranje)

Poliranje laka in nega

Cena:
95,55 €
ul>
  • Močna retro-moderna politura.
  • Retro-moderno pomeni, da je politura primerna za stare in moderne lake ter lake, ki so odporni na praske.
  • Odstranjuje močne praske, razjede, mat lakirana mesta itd.
  • V povezavi z gobico iz ovčje kože odstranjuje tudi rahlo pomarančast videz laka.
  • Cleaner Fluid Professional Strong je zaključna politura, ki temelji na moderni inteligentni tehnologiji finega praška. Fini praški na starih lakih odstranijo umazanijo, brez da bi pri tem ustvaril nove majhne praske. 500 ml politure ima milijone brusilnih zrnc. Vsako zrnce pa obdaja na tisoče kot diamant trdih brusilnih kroglic. Pri poliranju zaradi pritiska na zrnca odpade vedno več teh trdih kroglic, ki zmeljejo brusilno zrnce. Na začetku so brusilna zrnca velika in imajo na lakirani površini veliko čistilno in brusilno moč. S povečanjem mehanske obremenitve pri poliranju pa se brusilna moč zmanjša, pri čemer se lesk zaradi vedno manjših zrnc povečuje vse do zaključnega visokega sijaja .

    Izberite polirni stroj s spremenljivim številom vrtljajev (rotacijske ali ekscentrske stroje), na primer Rupes Bigfoot. Uporabite polirno gobico
    Swissvax »Strong« (belo) ali "Medium" (modro). (Pri rotacijskih strojih se lahko uporabi tudi blazinica iz ovčje kože.) Nato lakirano površino obdelajte še z izdelkom Cleaner Fluid Professional Medium in/ali Regular. Naši strokovnjaki vam bodo rade volje brezplačno svetovali po telefonu ali elektronski pošti.