Izdelkov -

Koda: SE1015140

BLAU-WEISS Vrhunski vosek za avtomobile znamke BMW, 200 ml

Voski

Slike
Video
Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
141,75 €
    Vrhunski vosek s 40 vol. % čistega slonovinastega in rumenega voska Carnauba, ki je bil posebej razvit za avtomobile znamke BMW (od 70-let).
  • Posebej primeren za nego in zaščito kovinskih in univerzalnih lakov avtomobilov znamke BMW.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

Blau-Weiss je vrhunski vosek s 40 vol. % čistega slonovinastega in rumenega voska Carnauba, ki je bil posebej razvit za avtomobile znamke BMW (od 70-let) . Zagotavlja dolgoročnejšo zaščito v primerjavi z našimi standardnimi voski, zaradi česar je vaš BMW zaščiten in sijoč zelo dolgo časa.p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Blau-Weiss zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.