Izdelkov -

Koda: SE1015710

BIKE SHEEN Vosek za motorje (odbija bencin), 200 ml

Voski

Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
152,25 €

  • Poseben vosek za motorje z recepturo, ki odbija bencin.
  • Odličen tudi za po meri narejene motorje z air brush-lakiranjem.
  • Ustvari popoln sijaj brez lis in zagotavlja najboljše odbijanje vode.
  • Za povečano zaščito pred vremenskimi vplivi.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

Bike Sheen je inovativen, moderen vosek Carnauba za motorje. Njegova prefinjena receptura, ki odbija bencin, ščiti celo 1-komponentne airbrush lake ter ustvari zelo tanek zaščitni sloj, ki varuje pred majhnimi praskami.

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter s čistilom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Bike Sheen zadostuje za približno 40 uporab. Interval zaščite vsakodnevno uporabljenega motorja je priporočljiv na 2 do 3 mesece. Z eno pločevinko voska je torej možno dolgoletno ohranjanje več motorjev v odličnem stanju.