Izdelkov -

Koda: SE1055010

AUTOBAHN Vosek za platišča s PTFE proti prijemanju, 50 ml

Voski

Slike
Video
Izdelek trenutno ni zalogi.
Obvestite me ko bo izdelek zopet na voljo.
Cena:
37,80 €
  • Inovativna dolgoročna zaščita, za uporabo na vseh vrstah platišč (aluminij, poliran aluminij, magnezij itd.).
  • Poseben vosek Carnauba, dodatno obogaten z visokim deležem PTFE* proti prijemanju za najboljšo dolgoročno zaščito, plemenit sijaj platišč in optimalno čiščenje.
  • Zelo skrajša čas čiščenja platišč.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej obdelati z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno in trajno poveže z lakom !
Ne glede na to, ali je platišče oziroma lak popolnoma nov, novo lakiran ali rabljen.
Glede na stopnjo umazanosti pri prvi uporabi dodatno uporabite še rumeno maso za gnetenje Paint-Rubber.

Vosek Autobahn je bil – kot pove že ime samo – prvotno razvit za potrebe nemških strank športnih avtomobilov. Platišča so pri hitrosti več kot 300 km/h izpostavljena ekstremnim obremenitvam zaradi vročine in močnega zavornega drgnjenja in zaradi tega potrebujejo posebno zaščito. Severnoevropske države, kot so Švedska, Norveška, Finska ter tudi Avstrija in Nemčija vsako leto uporabijo velike količine soli za posipanje cest pozimi; ki pa predstavlja strup za vsa platišča.

Autobahn je edinstvena in inovativna zaščita platišč, ki ustvari viden sijaj in zaradi obogatitve s PTFE zelo odbija vodo: zavorni prah, sol, vlaga in cestna umazanija le stežka prodrejo skozi toplotno odporno zaščitno plast.

Z voskom Autobahn dolgoročno zaščitite platišča in jim zagotovite najboljšo končno obdelavo. Za čiščenje platišč pa sedaj potrebujete le delček prvotno porabljenega časa, saj se zaradi izjemno gladke zaščitne plasti na površino platišč prime manj umazanije. Redno čiščenje platišč pa je kljub temu pomembno tako, da lahko vosek za platišča pravilno deluje. Vosek za platišča Autobahn je primeren za platišča iz aluminija, magnezija, kroma in predvsem tudi za lakirane površine.

* PTFE je v celoti fluoriran polimer s tališčem pri približno 327° C. Je zelo odporen na kemikalije ter ima enega najnižjih tornih koeficientov od vseh danes poznanih materialov, zaradi česar je odlična sestavina voska za platišča. Ponve imajo z razlogom že desetletja premaze s PTFE proti prijemanju.