Izdelkov -

Koda: SE1015180

ZUFFENHAUSEN Vrhunski vosek za avtomobile znamke Porsche, 200 ml

Voski

Cena:
141,75 €
  • Vrhunski vosek s 40 vol. % čistega slonovinastega voska Carnauba iz Severne Brazilije za moderne avtomobile znamke Porsche (911 od modela G in vsi modeli Transaxle).
  • Posebej razvit za nego in zaščito 2-komponentnih lakov na vozilih znamke Porsche.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

Zuffenhausen je vrhunski vosek s 40 vol. % čistega slonovinastega voska Carnaubaiz Severne Brazilije, ki je bil posebej razvit za 2-komponentne lake na modernih vozilih znamke Porsche (911 od modela G in vsi modeli Transaxle). (Za starejše modele Porsche z originalnim lakom je priporočljiva uporaba voska 356.) Prvotno je bil vosek Zuffenhausen razvit za družino ustanovitelja Swissvax-a, danes pa spada k najbolj prodajanim voskom po celem svetu.

Zaradi posebne formule ima vaš Porsche odličen sijaj ter boljšo zaščito pred mrčesom na sprednjem delu (posebej pri dolgih vožnjah po avtocesti) še dolgo časa.

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska Zuffenhausen zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Interval zaščite je odvisen od prevoženih kilometrov in splošne uporabe vozila.