Izdelkov -

Koda: SE1015170

Vosek 356 za originalne lake iz umetne smole, 200 ml

Voski

Cena:
141,75 €
  • Poseben vosek s 40 vol. % čistega voska Carnauba
    za nego in zaščito klasikov v 50. letih z originalnim lakom iz umetne smole (npr. Porsche 356, Porsche 911 F; Mercedes Benz 190 SL).
  • Optimalno prilagojen potrebam starejših lakov iz umetne smole.

Pomembno: pred prvo uporabo voska Swissvax je treba površino najprej očistiti z izdelkom Cleaner Fluid Regular, da se vosek lahko optimalno poveže z lakom !
Ne glede nato, ali je lak popolnoma nov, ponovno lakiran ali že rabljen.

356 je poseben vosek s 40 vol. % čistega voska Carnauba in z oljnimi izvlečki vanilje in citrusov, ki je bil razvit za nego in zaščito laka iz umetne smole nemških klasikov v 50 letih (npr. Porsche
356, 550; Mercedes-Benz 300SL, 190SL, 300S; Borgward Isabella). Zagotavlja namreč, da starejši laki iz umetne smole ponovno zasijejo in so hkrati tudi najbolje zaščiteni.

p>Pred uporabo voska je treba lakirano površino najprej obdelati z maso Paint Rubber (priporočljivo) ter z izdelkom Cleaner Fluid Regular (obvezno). Cleaner Fluid Regular ne vsebuje abrazivnih delcev in z lakirane površine odstranjuje star vosek, rahle praske, katran, drevesno smolo in drugo umazanijo. Samo takšen delovni postopek namreč zagotavlja, da se lahko vosek optimalno in trajno poveže z lakom. Pravilna predhodna priprava laka zagotavlja najboljši zaključni videz avtomobila.

Vsebina ene pločevinke 200 ml voska 356 zadostuje za 10 do 20 uporab, odvisno od velikosti vozila. Interval zaščite za klasične zbirateljske avtomobile je enkrat na leto.